Waarom thuis vaccineren geen succes is - Over Meditel

Waarom thuis vaccineren geen succes is


Het klinkt zo aantrekkelijk: vlak voor u op vakantie gaat even een afspraak inplannen om thuis uw reisvaccinaties te krijgen. Iedereen heeft tenslotte tijd te kort voordat de vakantie aanbreekt. Maar is het wel echt zo voordelig om je thuis te laten vaccineren?  Of is het toch beter om even de moeite te nemen om zelf naar een vestiging van Meditel te gaan?

Via Thuisvaccinatie.nl kunt u zelf een afspraak inplannen voor een reisvaccinatie. U krijgt een tijdvlak van ruim drie uur (!!) waarin de arts langs kan komen. Kortom: u zit dus ruim drie uur thuis te wachten tot de arts eindelijk eens langs komt. Bij Meditel wordt u volgens afspraak geholpen en staat u binnen een half uur weer buiten.

Vooraf geeft u bij Thuisvaccinatie.nl aan welke vaccinaties u nodig heeft. De arts neemt dus alleen deze vaccinaties mee naar huis. Maar wat nu als u zelf iets over het hoofd heeft gezien en u hebt meer vaccinaties nodig dan voorzien? Dan blijft er geen andere optie over dan een nieuwe afspraak in te plannen.

Ook kunnen niet alle vaccinaties ter plekke toegediend worden. Een rabiës of Twinrix (hepatitis A en B) vaccinatie zijn niet mogelijk. Bij Meditel zijn standaard alle vaccinaties op voorraad. U komt dus nooit met lege handen te staan.

Daarnaast is Meditel onderaan de streep ook nog eens goedkoper dan Thuisvaccinatie.nl*. Wilt u dus voordeliger uit zijn in uw portemonnee, tijd en reisadvies maak dan een afspraak bij een van de dertig vestigingen van Meditel. Met Meditel gaat u gezond op reis.


*Voorbeeld:
Bij Thuisvaccinatie.nl namen we een consult, hepatitis A vaccinatie, DTP vaccinatie en een vaccinatieboekje af. Thuisvaccinatie.nl rekende hier € 105,40 voor. Meditel rekent voor dezelfde combinatie slechts € 88,80.